Eindhoven de designste!

Van sommige weken mogen ze wat mij betreft best maanden maken… Een bezoek aan de Dutch Design Week voelt echt als vakantie voor mij. Ik heb me drie dagen lang ondergedompeld in de wereld (kennis en kunde) van Nederlandse designtalenten. Met de opgedane inspiratie kan ik weer een fijne tijd vooruit. Benieuwd hoe je deze inspiratie terugziet in mijn eigen werk? Stuur een bericht. Dan kom ik een keer langs. Misschien kan ik wel direct een vertaling maken naar een tip voor jouw bedrijf. Zet je een goede pot koffie? Maken we er een creatieve brainstormsessie van!


Op de foto’s 
(van boven naar beneden, van links naar rechts): Veemgebouw: figuur op muur • Sylvie Meuffels: Steel Cabinets • Gijs van Bon: Fleeting • Hulki: Anton the wale • Studio Rogier Arents, Bin Yu, Hartstichting en Technische Universiteit Eindhoven: Heart Bloom • Oksana Anilionyte: Fluid’sense • Martens & Visser: Reflecting Holon • Maarten Baas i.s.m. Cor Unum: Pretty Happy Servies • Nelson Peterson: City Patterns • Stijn Wilcke: Aviation • Blanccollective: De waarde van cijfers • STUDIO 1:1 voor Woonbedrijf Eindhoven: Bijzondere buren

 

ddw16