KIP STELT VOOR

kip stelt voor

Hallo, ik ben Linda Wagenvoort. Na studies te hebben gevolgd op het Cibap en ArtEZ en 9 jaar te hebben gewerkt bij verschillende reclamebureaus, vond ik het tijd voor Kip Legt Ei; mijn eigen studio voor creatieve broedsels.

Ik word blij van eigenwijze letters en originele concepten. Van bijzondere vouwwijzen en fijn geschreven teksten. Van spontane beeldcadeautjes en doeltreffende grafische ontwerpen. Daarom plaats ik mijzelf liever niet in één hokje. Ik broed graag op gekke, uitdagende vragen én eigen projecten.

Mijn streven is een stukje beleving aan deze snelle wereld mee te geven. Een hûh-wat-heb-ik-net-gezien-?-momentje, een niet binnen te houden giechel, een traan, big smile of een kriebel in je buik… Wat het ook is; ik wil dat je iets écht beleeft, iets onthoudt. Meer wilt beleven. Dat je er een goed gevoel aan overhoudt. Want: Een goed gevoel is het halve merk!

Als ik met jou mee mag denken, blijf ik dat doen. Ik volg je op social media, licht je in als ik iets interessants heb gehoord en blijf jou vragen stellen. Jij kent je bedrijf immers het best. Als we op het juiste moment in weten te spelen op de behoeftes van jouw doelgroep, is er voor hen altijd wat te beleven. Én bouw jij ondertussen verder aan een sterk merk.

Je kunt bij mij terecht voor het ontwerp van je identiteit (logo, huisstijl, enzovoort), opvallende concepten, een nieuwe kijk op jouw bestaande reclamemiddelen, het realiseren van je dromen over nieuwe uitingen en uniek letterontwerp. Daarnaast kan ik je helpen bij het (her)schrijven van teksten.
Wil je een krant of magazine uitbrengen? Of zelfs een boek? Dan ga ik graag de uitdaging aan. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor het ontwerp van een trouw- of geboortekaart. Een flyer, folder of menukaart. Eigenlijk voor heel veel!… Zelfs als er nog geen naam voor is, help ik je verder.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Kom maar op! Neem contact op en we praten snel verder!

ALGEMENE VOORWAARDEN