Kip Legt Ei – identiteit

Kip Legt Ei; je hoort de naam één keer en vergeet hem daarna waarschijnlijk nooit meer. Laat dat nou net de bedoeling zijn! Ik zie het als een fijne uitdaging om een boodschap zo simpel en direct mogelijk over te brengen. Gewoon, zoals het is. Maar wél verrassend. En, als dat kan, een tikkie eigenwijs!

Het logo van Kip Legt Ei is strak en duidelijk. De pay-off geeft mij ruimte om naast commercieel werk ook eigen werk uit te brengen. Mijn visitekaartjes en tassen stellen vragen en vertellen wat ik voor en samen met jou wil bereiken. Twee lettertypes (en dus twee stijlen) laten die beide kanten zien. Door samen te werken, zorgen ze voor een totaalplaatje. Beleving. Vertellen ze mijn verhaal.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar een perfect passende vormgeving van jouw verhaal. Naar de juiste (vormen)taal voor een optimale beleving van jouw product of dienst. En als dat product of die dienst nog geen naam of pay-off heeft, kun je dat ook aan mij overlaten. Geef maar aan welke kant ik op mag. Van bloedserieus tot knettereigenwijs; alles kan! En als je dan toch echt een factuur van mij ontvangt, hoop ik dat mijn envelop ervoor kan zorgen dat je met een glimlach op je gezicht geld naar mij overmaakt… ; )

 

identiteit

logo – briefpapier – enveloppen – visitekaartjes

 

envelop

wie niet van standaard houdt, maakt haar eigen enveloppen

 

tassen

canvas tassen – twee kanten, twee teksten

 

identiteit

logo – briefpapier – enveloppen – visitekaartjes – folder – ansichtkaarten

 

folder

folder met visitekaartje

 

visitekaartjes

6 verschillende visitekaartjes – 3 boodschappen, 2x omschreven

 

ansichtkaarten

de mogelijkheden zijn EIndeloos