Stadscafé Blij – diverse middelen en fotografie

Stadscafé Blij is alweer meer dan twee jaar dé eyecatcher van de Grote Markt in Zwolle. Je kunt er elke dag terecht voor een heerlijk ontbijt, goede kop koffie, uitgebreide lunch, nog uitgebreidere high tea, een diner waar je je vingers bijna bij opeet… en als je wilt borrelen, zijn daar ook allerlei ‘Blije’ gerechten en dranken voor aanwezig. Naast al dat lekkere eten en drinken, verzorgt Stadscafé Blij ook netwerkbijeenkomsten, bruiloften, dansfeesten, vergaderingen en ga zo maar door.

Over heel veel dingen is ontzettend goed nagedacht. Maar er kan altijd een snufje creativiteit bij. En een beetje promotie kan ook geen kwaad. Kip Legt Ei denkt mee, past de website aan, schrijft en maakt (samen met een medewerkster van Blij) de berichten voor social media, schiet regelmatig foto’s en geeft vorm aan verschillende middelen.

Eerder werd er voor remarketing gebruik gemaakt van standaard templates; nu kom je banners in de eigen huisstijl tegen. Eerder trof je een vacature aan als afbeelding met veel te veel tekst; nu vertelt de afbeelding een verhaal en lees je de details in de begeleidende tekst. Eerder vond je naast de menukaart standaard promotiemateriaal op tafel; nu proberen we stukje bij beetje producten uit te lichten door middelen te maken die vormgegeven zijn in de eigen huisstijl. Slechts enkele voorbeelden van hoe Kip Legt Ei verder denkt en werkt aan de totaalbeleving en herkenbaarheid van Stadscafé Blij.

 

tafelkaart frozen cappuccino

tafelkaart

 

fotografie voor Instagram

fotografie social media

 

fotografie eten en personeel

fotografie geitenkaasfotografie gerechten

fotografie gerechten

 

fotografie Stadscafé Blij en Grote Markt

fotografie pand

 

vacaturebeeld bediening vacaturebeeld afwasser

vacaturebeelden

 

webbanners remarketing

webbanners remarketing